Wekelijkse Basic-Chi lessen

Wekelijks op maandagavond en woensdagochtend


Uit je hoofd in je lijf met Basic-chi: aandacht voor beweging en Ademhaling

De training start altijd met een warming-up waarbij het lichaam in gang gezet wordt en de aandacht naar binnen gaat. Door de combinatie van beweging en ademhaling kom je in contact met jezelf en ervaar je hoe het op dat moment met je is. Na deze warming-up wordt er gewerkt met oefeningen vanuit de 5 elementen. Oefeningen zijn gericht op de energie die het lichaam nodig heeft in een bepaald jaargetijde. De oefeningen kunnen ook thuis worden gedaan en hebben als doel herstel van fysieke en geestelijke balans  en zelf-herstel en healing.

Jeanine Kouijzer heeft een brede achtergrond op het gebied van mindful bewegen en combineert haar jarenlange ervaring als fysiotherapeute met oa. specialisatie in adem-en ontspanningstherapie, Awareness Through the Body en Feldenkraismethode met kennis en oefeningen uit de Oosterste traditie in (Qigong en Do-in).

Locatie: Lindelaan 3, 2803 SH Gouda
Tijd: maandagavond 20.00-21.00 uur: woensdagochtend 9.00-10.00u
Kosten: per les 10 euro, eerste les gratis. De lessen lopen tot de kerstperiode, betaling per periode.

Wil je een keer meedoen? Heb je interesse? Neem dan contact op, klik >>>>

 

Inspirare, adembewustwording

Vrijdagochtend 27 september 2019


Inspirare (inspiratie) komt uit het Latijn en betekent letterlijk ‘Inblazing’. De workshop gaat niet alleen over bewust worden van je ademhaling, maar ook over de moeiteloosheid en vanzelfsprekenheid van je ademhaling. Een ontspannen ademhaling leidt tot makkelijker bij jezelf blijven, stressreductie en helpt je bij het innemen van ruimte. De workshop is in handen van Jeanine Kouijzer, Lambert staat haar terzijde. In toegankelijke werkvormen.en oefeningen doe je nieuwe ervaringen op zodat je je bewustzijn vergroot met betrekking tot je adem. Kortom: een inspiratievolle ochtend!

Voor aanmelden: klik hier>>>>

Locatie: Cultuurhuis Gouda
Datum: vrijdag 27 september
Tijd: 10.00 –12:30u
Deelname € 35,-

DATA BASIC-CHI Maandag

september:  2, 9,16, 23, 30
oktober: 7,14,28
november: 4,11,18, 25
december:2, 9,16

 

BASIC-CHI WOENSDAG

september: 4,11,18,15
oktober: 2, 9, 30
november: 6, 13, 20, 27
december: 4, 11, 18